Van A tot Z

Pedagogisch geschoold

Kennis van Biodiversiteit

Lokaal georiënteerd

Groot Netwerk

Maatwerk

Meer over KrachtigBuiten

Ik kijk door een pedagogische bril naar ruimtes in de buitenlucht; waaronder speelruimtes. Het creëren van ontmoetingsplekken én het omzetten van de buitenomgeving in speelplekken behoren tot mijn specialiteiten.

 

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden binnen KrachtigBuiten ben ik actief als vrijwilligster bij stichtingen als: Springzaad, hét netwerk voor meer speelnatuur, het Milieu Educatief Centrum van kinderboerderij De Dierenploeg. Ook ben ik voorfietser van het consumentenplatform Fietsen voor m’n eten.

Met mijn kennis, ervaring en netwerk kan het gewenste resultaat behaald worden. Resultaten waarin centrale thema’s terugkomen:

Historie & ervaring

Sinds 2013 werk ik (Petra Wevers) als groene coach. Door mijn achtergrond als pedagogisch medewerker in de jeugdhulpverlening heb ik zelf ervaren dat opgroeien en werken in een groene en natuurlijke omgeving goed met je doet! Vervolgens heb ik als beleidsmedewerker de kinderopvang vergroend.

 

De reis van KrachtigBuiten is begonnen bij eetbaar buurtpark DE-Toltuin. In de wijk Tolberg in Roosendaal lag een braakliggend terrein, samen met de buurt is dit terrein omgetoverd tot een fijne ontmoetingsplek waar jong en oud samenkomen. Dit sociale en duurzame project typeert het soort werk dat ik ook voor jou kan waarmaken.

Groencoach

Als groene coach heb ik een verbindende rol. Mijn kwaliteiten zijn terug te zien in onder andere:

Echter ben ik breed inzetbaar en zijn mijn werkzaamheden uiteenlopend. Van subsidies aanvragen en het schrijven van plannen tot participatie. Ik werk procesmatig en kan voorzien in het complete pakket; van ontwerpen tot realiseren. ‘Met de schop in de grond, handen en voeten in de klei en de haren in de wind’,

 

 

Laat mij je helpen….

Wil je meer met de natuur in verbinding staan? Wil je je leefomgeving vergroenen? Wil je het belang van een natuurlijke omgeving overbrengen op anderen? Laat mij je helpen, laten we samen naar buiten gaan!

Neem contact op