Van A tot Z

Pedagogisch geschoold

Kennis van Biodiversiteit

Lokaal georiënteerd

Groot Netwerk

Maatwerk

Over KrachtigBuiten

Als een sociale onderneemster zet ik me in om jong en oud mee te laten genieten van en werken met de natuur. Daarbij daag ik anderen uit in hun kracht te staan. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en waarden om mee te doen. We kunnen elkaars krachten bundelen tijdens dit proces om te komen tot een resultaat waar iedereen trots op is. Eigenaarschap en samen zorgen dat het een succes wordt, dat is mijn doel. Hierbij staan een aantal thema’s voor mij centraal:

Mijn passie voor groen zie je terugkomen in alles wat ik doe. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden binnen KrachtigBuiten ben ik ook actief als vrijwilligster bij verschillende stichtingen: Springzaad, hét netwerk voor meer speelnatuur, het Milieu Educatief Centrum en Kinderboerderij De Dierenploeg en verder als voorfietser van het consumentenplatform Fietsen voor m’n eten.

 

Wat ik doe?

Als groene coach ben ik inzetbaar voor tal van groene en sociale projecten. Hierbij kun je denken aan:

Mijn taak is het creëeren van verbindingen tussen mensen, door met hen samen te werken aan natuurlijke speel- en ontmoetingsplekken. Hierbij werk ik procesmatig en zijn mijn werkzaamheden zeer uiteenlopend. Van het schrijven van plannen, aanvragen van subsidies maar ook vooral het meedoen. Met de schop in de grond en de handen en voeten in de klei.

Ik kan voorzien in het complete pakket: ‘Van dromen, ontwerpen tot realiseren’. Mijn werkzaamheden zijn daarom zeer uiteenlopend met de verbindende factor.

 

Nieuwsgierig?

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het opstellen van een projectplan? Heb je iemand nodig voor het uitdenken van een project om kinderen meer met de natuur te betrekken? Wil je een plan van aanpak voor het vergroenen van je schoolplein?  Of zoek je naar ondersteuning bij het vinden van financiële middelen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kan veel vragen beantwoorden en alle zorgen uit handen nemen.

Neem contact op