Gezonde voeding is de basis

Door te leren over de herkomst van ons eten, groeit het enthousiasme rondom gezonde voeding. Ik denk mee in mogelijkheden. Van zaadje tot plantje.

Gezonde voeding en verbinding tussen lokale telers en boeren met de omgeving is iets waar ik energie van krijg, maar jij krijgt ook energie van (h)eerlijk voedsel op je bord.

Uitgelichte projecten

Met gezonde voeding en het verbinden van lokale telers en boeren met de omgeving is iets waar ik energie van krijg. Daarom heb ik al een aantal mooie projecten waar ik op terug kan kijken met trots. Hieronder vind je een kleine selectie.

'n Bietje gezond de polder rond

Kinderen gaan op bezoek bij een boerderij of kwekerij en beleven het oogsten of plukken en leren waar, wanneer en op welke manier groenten en fruit groeit.

Buurtmoestuin D'n Ekker

De vrijwilligers van D’n Ekker hebben samen met 13 jongens van de Molenhoek verschillende planten gezet: kruisbes, aalbes, beuk, hulst.

Nieuwsgierig?

Ik help graag mee aan groene projecten. Van groene schoolpleinen tot fietsroutes langs lokale boeren en telers. Samen werken we vol energie aan een groenere buurt. Nieuwsgierig hoe ik jouw kan helpen?

 

 

Neem contact op