Subsidieregeling Schoolpleinen van de Toekomst

Goed nieuws! De informatie over de subsidieregeling staat online. KrachtigBuiten kunt u helpen met het proces om uw schoolplein te vergroenen. Begin dus nu al met je team, ouders en kinderen om plannen te maken voor een groen, biodiners en klimaatbestendig schoolplein en maak gebruik van deze financiële impuls om dit te kunnen gaan realiseren!

Hieronder de informatie van de provincie.

Vanaf 7 maart 2018 kan iedereen de subsidieregeling Schoolpleinen van de toekomst (scrol door naar paragraaf 3) op onze website bekijken.

Scholen kunnen vanaf 10 april een subsidieaanvraag indienen.

Om het voorbereiden van een aanvraag makkelijker te maken hebben wij een concept aanvraagformulier bijgevoegd. Zo weet u vast welke gegevens u straks moet invullen. Dit formulier is niet geldig en kan dus niet worden ingediend.

Zodra de definitieve versie van de aanvraagformulieren online staan, waarschijnlijk begin april, zullen wij u informeren.

De subsidieregeling loopt 5 jaar, dus tot en met 2022. Dat geeft u de gelegenheid op een geschikt moment samen met  kinderen, ouders en buurt te zorgen voor een mooi groen en gezond schoolplein.

Wilt u meer weten over de regeling? Heeft u vragen of wilt u kennismaken met betrokken partijen? Of wilt u weten hoe zij u kunnen helpen?

Kom dan op maandag 16 april naar de bijeenkomst Groen en Gezond van 15.00 uur tot 17.00 uur in de Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, 5222 AE ’s-Hertogenbosch. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

Zij sturen u een aantal weken van tevoren het programma toe.

Mocht u geen informatie meer willen ontvangen of juist nog vragen hebben, dan kunt u dit mailen via schoolpleinen@brabant.nl.

U mag deze mail doorsturen. Via schoolpleinen@brabant.nl kunnen ook nieuwe geïnteresseerden zich aanmelden.

Vriendelijke groet,

Namens team Schoolpleinen van de toekomst,

Marjan van der Heide,

Projectleider.