De markt

Voor deze markt zijn diverse betrokkenen uitgenodigd om burgers te kunnen informeren met oplossingen om de problemen proactief tegen te gaan.

 

Samen met het Zoomvlietcollege podiumkunsten, verzorgt Prodjex het beeld en geluid. Minnebach-verhuur verzorgt het podium, pagodetenten en marktkramen.

 

Het dagplan

In de ochtend wordt een Levende Tuin geopend bij Arjan van der Heijden sierbestrating, Donkenweg 7 in Wouw en samen met de Dorpsraad gaat wethouder Saskia Schenk en Lodewijk Hoekstra de eerste regenton aansluiten in de Tienverwij straat. Mogelijk volgen er meer buurtbewoners.

Kinderen worden uitgedaagd een zomerse regenbui te trotseren, groene voortuintjes te maken, de langste digitale watertekening te kleuren, een Virtual Reality te spelen en samen met de scouting de langste waterbaan te maken.

Daarnaast zijn er hoveniers die samen met Lodewijk Hoekstra tuintips om hun tuin groener en meer waterbergend te kunnen maken.

Publicaties

Lodewijk heeft een mooi videoverslag gemaakt. En hierbij het Facebook bericht van Gemeente Roosendaal en een mooie publicatie in BN/DeStem met live-opname regenbui. week van ons water brabant definitief-4

Nieuwsgierig?

Ik help graag mee aan groene projecten. Van groene schoolpleinen tot fietsroutes langs lokale boeren en telers. Samen werken we vol energie aan een groenere buurt. Nieuwsgierig hoe ik jouw kan helpen?

 

Neem contact op