50 dingen in gemeente Moerdijk

Met het 50-dingenboekje willen we kinderen en ouders ideeën geven om meer naar buiten te gaan. Om dit nog extra kracht te geven, organiseren we in de gemeente Moerdijk een 50 dingen doe-dag.

 

Dit is een streekboek uit de boekenreeks 50-dingen-in-de-natuur-die-je-gedaan-moet-hebben-voor-je-twaalfde, dit is gebaseerd op een idee/concept ontwikkeld en door Stichting Buitenmakelaar en vormgegeven en geïllustreerd door Jessicaas Ontwerp.  Zie ook www.50-dingen.nl. Geïnspireerd door de lijst van de Britse Staatsbosbeheer ’50-dingen-die-je-gedaan-moet-hebben-voor-je-12e’ maken we een 50-dingen streekboek voor alle kinderen van gemeente Moerdijk: volledig afgestemd op de buitenactiviteiten ‘om de hoek’ inclusief een omgevingskaart.

Over het 50-dingenboek

In dit boekje zijn 50 dingen te vinden die je gedaan moet hebben als kind. Er is een hele reeks van uitgebracht, waarbij dus een voor de gemeente Moerdijk.

 

dit is gebaseerd op een idee/concept ontwikkeld en door Stichting Buitenmakelaar en vormgegeven en geïllustreerd door Jessicaas Ontwerp.

Bekijk hier meer over het 50-dingenboekje.

Bekijk ook de andere 50 dingen projecten

Goeree Overflakkee

Etten-Leur