Gmail account gehackt!

Dag lieve contacten van me,

helaas ben ik slachtoffer geworden van een hacker. Hij/zij stuurt naar al mijn contacten dit bericht:

mijn excuus om u op deze manier te moeten vragen. Ik heb een reis naar Sevastopol, Oekraïne gemaakt en mijn tas is toen gestolen, in mijn tas zaten……Dus wou ik u vragen om mij snel wat geld te lenen……”. 

Ik heb inmiddels mijn wachtwoord van mijn account gewijzigd, maar ben nog beperkt met het verzenden van een berichtje. Vandaar dat ik via social media en mijn website zoveel mogelijk mensen wil informeren. Ik hoop dat nog niemand dit berichtje serieus heeft genomen. Verwijder dit bericht snel en reageer verder niet op deze vraag. Ik zit gewoon veilig in Nederland en alles is verder oké met me. Behalve natuurlijk dat ik alle contacten die ik sinds 3,5 jaar met mijn bedrijf heb opgebouwd nu kwijt ben. Ik baal hier enorm van, vind dit niet echt professioneel van me, maar kan hier helaas niets aan doen.

Ik hoop dat jullie alle begrip hebben voor deze ongelukkige situatie. Excuses voor dit ongemak!

Met vriendelijke groet, Petra