Feestelijke opening groen schoolplein De Wegwijzer

Teteringen, 9 september 2002

Er is sinds afgelopen najaar flink doorgewerkt. Handjes uit de mouwen van de aannemer, leerlingen, personeel en ouders. Het resultaat: veel tegels eruit, boomschors, grond en nieuwe (houten) speelonderdelen ervoor terug. Het grote voorplein is in deze 1e fase helemaal omgevormd tot een groen schoolplein. Het zijplein aan de oostkant volgt in de 2e fase (na de opening).

Vrijdag 9 september werden we allemaal ontvangen door directrice Hilda Delacourt. De leerlingen verzorgden een rondleiding, dansten voor publiek, zongen een mooi liedje obs de juf met gitaar en twee stoere jongens deden een mooi woordje en bedankten ook de directrice.

Daarna werd onder het geluid van trommelgeroffel een doek verwijderd wat over het sponsorbord hing en vervolgens werd ook de goot met water geopend.

Met trots kan ik zeggen: een prachtig groen schoolplein met veel bomen en kleurige plantvakken en avontuurlijke speelplekken. En een speciaal woordje voor vader Patrick die afgelopen zomer veelvuldig heeft bewaterd. Het ziet er allemaal fris en groen uit!